+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Dodano : 17.06.2018

ŽUPNI MJEŠOVITI ZBOR POSJETIO ŽUPU LEGRAD

U subotu 16. lipnja župni mješoviti zbor zajedno sa župnikom i vjeroučiteljem Robertom Belovićem  je posjetio župu Legrad.  Po dolasku u župu Legrad najprije smo posjetili župnu crkvu u kojoj nas je dočekao domači župnik vlč. Marijan Horvat. Župnik Marijan progovorio je o samoj crkvi i župi Legrad.
Nakon upoznavanja sa župom i župnom crkvom župnik Ivan Herceg je služio misu na kojoj su pjevači predvodili pjevanje, a kantor Božidar Frančić svirao na orguljama.
Poslije misnog slavlja uputili smo se do ušća gdje rijeka Mura utječe u Dravu te se pobliže upoznali sa samim mjestom i tokom rijeke Mure i Drave.
Naše druženje smo završili kod obitelji Jurjević u Peterancu.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...