+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Dodano : 17.06.2018

ŽUPNI MJEŠOVITI ZBOR POSJETIO ŽUPU LEGRAD

U subotu 16. lipnja župni mješoviti zbor zajedno sa župnikom i vjeroučiteljem Robertom Belovićem  je posjetio župu Legrad.  Po dolasku u župu Legrad najprije smo posjetili župnu crkvu u kojoj nas je dočekao domači župnik vlč. Marijan Horvat. Župnik Marijan progovorio je o samoj crkvi i župi Legrad.
Nakon upoznavanja sa župom i župnom crkvom župnik Ivan Herceg je služio misu na kojoj su pjevači predvodili pjevanje, a kantor Božidar Frančić svirao na orguljama.
Poslije misnog slavlja uputili smo se do ušća gdje rijeka Mura utječe u Dravu te se pobliže upoznali sa samim mjestom i tokom rijeke Mure i Drave.
Naše druženje smo završili kod obitelji Jurjević u Peterancu.

Pročitajte još

Hodočašće u Mariju Bistricu 2024.

U subotu, 22. lipnja 2024., župljani Župe Sveti Martin na Muri krenuli su na tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu. Ovo hodočašće, koje se održava svake godine, privuklo je veliki broj vjernika iz svih krajeva naše župe, koji su se okupili kako bi zajednički...

Čestijancu proslavljeno proštenje svetog Antuna Padovanskoga

U nedjelju, 16. lipnja u Čestijancu je proslavljeno proštenje sv. Antuna Padovanskoga. Misno slavlje je predvodio vlć. Mladen Gorupić. Prije završnog blagoslova župnik je uputio riječi zahvale svim okupljenim. Poslije misnog slavlja bilo je prigodno druženje uz...