+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

BICIKLISTI NA MARIJI BISTRICI

Dodano : 05.07.2020

BICIKLISTI IZ SV. MARTINA NA MURI NA MARIJI BISTRICI

U subotu 04. srpnja osmero biciklista iz Sv. Martina na Muri krenulo je prema svetištu „MAJKE BOŽJE BISTRIČKE“. Od 2015. godine biciklisti iz naše župe redovito  voze prema Mariji Bistrici. Svake godine se priključi i nekoliko biciklista iz drugih župa, tako je bilo i ove godine. Svakako je važna pratnja, koji su podrška biciklistima u svakom smislu te riječi.
Ove godine po dolasku na Mariju Bistricu i molitve u svetištu Majke Božje Bistričke, nekoliko biciklista je produžilo dalje, a neki su se vratili isti dan doma. Oni koji su ostali sudjelovali su u večernjem programu, odnosno križnom putu. U nedjelju nakon svete mise, koju je predvodio naš biskup mons. Bože Radoš,  polako su krenuli  iz Marije Bistrice i u 18.00 sati stigli u Sveti Martin na Muri gdje ih je dočekao župnik.
Svetište Majke Božje na Mariji Bistrici uvijek je posebno mjesto za nas vjernike katolike. Unatoč napornom putu, snaga Božje prisutnosti i zagovor Majke Božje uvijek prati bicikliste.

 

 

 

Pročitajte još

Sveta misa za sve vatrogasce u kapeli Sv. Margarete u Kapelščaku

Ove nedjelje 05. svibnja 2024. u kapeli sv. Margarete u Kapelščaku, povodom blagdana sv. Florijana, služena je sveta misa za sve članove vatrogasnih društava. Župnik je sve pozvao da nasljeduju Božju Riječ i pomažu bližnjemu, kao što je to činio i sv. Florijan....