+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

BICIKLISTI NA MARIJI BISTRICI

Dodano : 05.07.2020

BICIKLISTI IZ SV. MARTINA NA MURI NA MARIJI BISTRICI

U subotu 04. srpnja osmero biciklista iz Sv. Martina na Muri krenulo je prema svetištu „MAJKE BOŽJE BISTRIČKE“. Od 2015. godine biciklisti iz naše župe redovito  voze prema Mariji Bistrici. Svake godine se priključi i nekoliko biciklista iz drugih župa, tako je bilo i ove godine. Svakako je važna pratnja, koji su podrška biciklistima u svakom smislu te riječi.
Ove godine po dolasku na Mariju Bistricu i molitve u svetištu Majke Božje Bistričke, nekoliko biciklista je produžilo dalje, a neki su se vratili isti dan doma. Oni koji su ostali sudjelovali su u večernjem programu, odnosno križnom putu. U nedjelju nakon svete mise, koju je predvodio naš biskup mons. Bože Radoš,  polako su krenuli  iz Marije Bistrice i u 18.00 sati stigli u Sveti Martin na Muri gdje ih je dočekao župnik.
Svetište Majke Božje na Mariji Bistrici uvijek je posebno mjesto za nas vjernike katolike. Unatoč napornom putu, snaga Božje prisutnosti i zagovor Majke Božje uvijek prati bicikliste.

 

 

 

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...