+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Čestit i blagoslovljen Božić, sv. Misa , pjevanje, darivanje

Dodano : 25.12.2023

Draga zajednice vjernika,

U ovom posebnom vremenu Božića želim vam uputiti iskrene čestitke i blagoslovljen Božić. Neka vam ove svete blagdane obasja svjetlost Božje ljubavi, donoseći mir, radost i toplinu u vaše domove.

U ime naše župne zajednice, želim izraziti zahvalnost svakom pojedincu koji je sudjelovao u oblikovanju naše crkvene obitelji. Vaša vjera, predanost i ljubav prema bližnjima čine našu zajednicu posebnom i čvrstom.

Neka blagoslov Božića obasja naše srce ljubavlju prema bližnjima, neka nas potakne na solidarnost i darivanje onima kojima je to najpotrebnije. Božić je vrijeme darivanja, ali neka to bude i vrijeme introspekcije, razumijevanja i praštanja.

Molim vas da se prisjetimo pravog značaja Božića – rođenja Isusa Krista, Božjeg sina koji nam je donio nadu i spasenje. Neka nam to rođenje bude poticaj da budemo bolji ljudi, da dijelimo ljubav i radost s drugima te da gradimo zajednicu ljubavi i razumijevanja.

Hvala vam na svakom trenutku zajedništva, na vašoj vjeri koja nas povezuje i čini jačima. Neka vam Božić donese obilje mira, radosti i ljubavi.

Čestit i blagoslovljen Božić želi vam vaš župnik Mladen Gorupić.

 

 

 

Pročitajte još

Zahvala za blagoslov kuća i obitelji!

Ove godine blagoslov obitelji i kuća je primilo 770 obitelji, više od lani, a ipak manje nego preklani. Ove godine bilo je novih obitelji koji su primili blagoslov, obitelji koji su uselili u novu kuću ili su kupili kuću i sada su naši župljani. Neke obitelji koje...