+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

DEKANATSKI SUSRET MLADIH U SVETOM MARTINU NA MURI

Dodano : 12.12.2017

U SVETOM MARTINU NA MURI DEKANATSKI SUSRET MLADIH ŠTRIGOVSKOG DEKANATA

U nedjelju 10. prosinca druge nedjelje došašća u Svetom Martinu na Muri je održan dekanatski susret mladih štrigovskog dekanata.
Susret je započeo u 16.00 sati u župnoj dvorani. Nakon uvodnog pozdrava  župnika i molitve katehezu je održala Ivana Krajačić na temu „PRIPRAVITE PUT GOSPODINU“.
Nakon izlaganja krenuli smo u župnu crkvu, gdje je  u 17.00 sati  bilo klanjanje. Pjevanje na klanjanju je predvodio župni zbor mladih. Poslije klanjanja u parku župnog dvora bio je kraći duhovni program koji se sastojao od pjevanja adventskih pjesama i blagoslova mjesta i župe.
Poslije svega mladi su se još zadržali u neformalnom druženju u župnoj dvorani.

Iako nas nije bilo puno, večer druge nedjelje došašća bila je ispunjena duhovnom snagom.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...