+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

DEKANATSKI SUSRET MLADIH U SVETOM MARTINU NA MURI

Dodano : 12.12.2017

U SVETOM MARTINU NA MURI DEKANATSKI SUSRET MLADIH ŠTRIGOVSKOG DEKANATA

U nedjelju 10. prosinca druge nedjelje došašća u Svetom Martinu na Muri je održan dekanatski susret mladih štrigovskog dekanata.
Susret je započeo u 16.00 sati u župnoj dvorani. Nakon uvodnog pozdrava  župnika i molitve katehezu je održala Ivana Krajačić na temu „PRIPRAVITE PUT GOSPODINU“.
Nakon izlaganja krenuli smo u župnu crkvu, gdje je  u 17.00 sati  bilo klanjanje. Pjevanje na klanjanju je predvodio župni zbor mladih. Poslije klanjanja u parku župnog dvora bio je kraći duhovni program koji se sastojao od pjevanja adventskih pjesama i blagoslova mjesta i župe.
Poslije svega mladi su se još zadržali u neformalnom druženju u župnoj dvorani.

Iako nas nije bilo puno, večer druge nedjelje došašća bila je ispunjena duhovnom snagom.

Pročitajte još

Hodočašće u Mariju Bistricu 2024.

U subotu, 22. lipnja 2024., župljani Župe Sveti Martin na Muri krenuli su na tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu. Ovo hodočašće, koje se održava svake godine, privuklo je veliki broj vjernika iz svih krajeva naše župe, koji su se okupili kako bi zajednički...

Čestijancu proslavljeno proštenje svetog Antuna Padovanskoga

U nedjelju, 16. lipnja u Čestijancu je proslavljeno proštenje sv. Antuna Padovanskoga. Misno slavlje je predvodio vlć. Mladen Gorupić. Prije završnog blagoslova župnik je uputio riječi zahvale svim okupljenim. Poslije misnog slavlja bilo je prigodno druženje uz...