+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

“GOSPODINE, NAUČI NAS MOLITI”

Dodano : 30.03.2020

“GOSPODINE, NAUČI NAS MOLITI”

Jedan učenik moli Isusa „Gospodine, nauči nas moliti!“ (Lk 11, 1).
Do neki dan mnogi su govorili kako nemaju vremena moliti, kako nemaju vremena biti zajedno u obitelji, odnosno kako je ovaj život stalno napet i svi smo u nekoj žurbi.

Međutim kada malo bolje pogledamo svoj život vidimo da čovjek ima vremena za ono što želi, pa tako za molitvu, Riječ Božju, odnosno Boga.
Sadašnja situacija nas prisiljava da budemo doma i ne bismo smjeli dozvoliti da to vrijeme bude uzaludno. Jačajmo se zajedništvom (iako fizički nismo zajedno), molitvom jedniH za druge.
Isus na upit učenika daje molitvu „Oče naš“! Molimo tu molitvu što češće.

 

Pročitajte još

Hodočašće u Mariju Bistricu 2024.

U subotu, 22. lipnja 2024., župljani Župe Sveti Martin na Muri krenuli su na tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu. Ovo hodočašće, koje se održava svake godine, privuklo je veliki broj vjernika iz svih krajeva naše župe, koji su se okupili kako bi zajednički...

Čestijancu proslavljeno proštenje svetog Antuna Padovanskoga

U nedjelju, 16. lipnja u Čestijancu je proslavljeno proštenje sv. Antuna Padovanskoga. Misno slavlje je predvodio vlć. Mladen Gorupić. Prije završnog blagoslova župnik je uputio riječi zahvale svim okupljenim. Poslije misnog slavlja bilo je prigodno druženje uz...