+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

“GOSPODINE, NAUČI NAS MOLITI”

Dodano : 30.03.2020

“GOSPODINE, NAUČI NAS MOLITI”

Jedan učenik moli Isusa „Gospodine, nauči nas moliti!“ (Lk 11, 1).
Do neki dan mnogi su govorili kako nemaju vremena moliti, kako nemaju vremena biti zajedno u obitelji, odnosno kako je ovaj život stalno napet i svi smo u nekoj žurbi.

Međutim kada malo bolje pogledamo svoj život vidimo da čovjek ima vremena za ono što želi, pa tako za molitvu, Riječ Božju, odnosno Boga.
Sadašnja situacija nas prisiljava da budemo doma i ne bismo smjeli dozvoliti da to vrijeme bude uzaludno. Jačajmo se zajedništvom (iako fizički nismo zajedno), molitvom jedniH za druge.
Isus na upit učenika daje molitvu „Oče naš“! Molimo tu molitvu što češće.

 

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...