+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

IZLET MINISTRANATA

Dodano : 23.06.2018

IZLET MINISTRANATA

U srijedu 20. lipnja ministranti naše župe zajedno sa župnikom išli su na izlet na Ivanščicu. Uz župnika i ministrante u pratnji su bili  Mario Katalenić (otac dvoje ministranata), Željko Vuković,  vjeroučitelj Robert Belović, te srednjoškolci Ivona Kovačić,  braća Lovro i Roko Posel.
Nakon jutarnjeg okupljanja krenuli smo autobusom do Prigorca, gdje započinje staza „Mrzljak“ kojom smo pješačili. Prije samog pješačenja zajedno smo se okrijepili sendvičima i sokovima. Vođa puta je bio vjeroučitelj Robert Belović.
Pješačenje sa pauzama je trajalo oko dva sata. Unatoč vrućini na vrhu Ivanščice bilo je ugodno vrijeme, ne pretjerano vruće.
Boravak na Ivanščici je bio ispunjen zajedničkim druženjem kroz igru i molitvu krunice. Ručak za sve prisutne pripremili su Željko Vuković i župnik. Oko 16.30 sati krenuli smo nizbrdo prema autobusu i stigli oko 17.35 sati.
Po povratku kućama svi su bili zadovoljni i ispunjeni Božjom ljepotom koja se očituje u prirodi.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...