+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

IZLET MINISTRANATA

Dodano : 23.06.2018

IZLET MINISTRANATA

U srijedu 20. lipnja ministranti naše župe zajedno sa župnikom išli su na izlet na Ivanščicu. Uz župnika i ministrante u pratnji su bili  Mario Katalenić (otac dvoje ministranata), Željko Vuković,  vjeroučitelj Robert Belović, te srednjoškolci Ivona Kovačić,  braća Lovro i Roko Posel.
Nakon jutarnjeg okupljanja krenuli smo autobusom do Prigorca, gdje započinje staza „Mrzljak“ kojom smo pješačili. Prije samog pješačenja zajedno smo se okrijepili sendvičima i sokovima. Vođa puta je bio vjeroučitelj Robert Belović.
Pješačenje sa pauzama je trajalo oko dva sata. Unatoč vrućini na vrhu Ivanščice bilo je ugodno vrijeme, ne pretjerano vruće.
Boravak na Ivanščici je bio ispunjen zajedničkim druženjem kroz igru i molitvu krunice. Ručak za sve prisutne pripremili su Željko Vuković i župnik. Oko 16.30 sati krenuli smo nizbrdo prema autobusu i stigli oko 17.35 sati.
Po povratku kućama svi su bili zadovoljni i ispunjeni Božjom ljepotom koja se očituje u prirodi.

Pročitajte još

Zahvala za blagoslov kuća i obitelji!

Ove godine blagoslov obitelji i kuća je primilo 770 obitelji, više od lani, a ipak manje nego preklani. Ove godine bilo je novih obitelji koji su primili blagoslov, obitelji koji su uselili u novu kuću ili su kupili kuću i sada su naši župljani. Neke obitelji koje...