+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

IZLET MINISTRANATA NAŠE ŽUPE

Dodano : 11.07.2019

IZLET MINISTRANATA NAŠE ŽUPE

U ponedjeljak 08. srpnja naši ministranti u pratnji župnika i nekoliko odraslih bili su na izletu u Višnjici, Trakošćanu i Bednji.
Nakon dolaska u Višnjicu imali smo svetu misu, a nakon mise smo razgledali crkvu.
Poslije Višnjice krenuli smo u Trakošćan, gdje smo imali rekreativnu šetnju u prekrasnom okruženju trakošćanskog dvorca.
U Bednji su nas dočekali župnik iz Bednje vlč. Neven Blažon i župnik iz Gornjeg Jesenja vlč. Danijel Herceg sa svojim suradnicima.  Također je bio prisutan i jedan dio ministranata iz župe Bednja i Gornjeg Jesenja. Tako da je u Bednji bio susret ministranata više župa.
Ministranti su uz igru i druženje, te molitvu krunice proveli popodne. Vlč. Neven Blažon je spremao roštilj, te smo se svi zajedno i tjelesno dobro okrijepili.
U večernjim satima vratili smo se u Sveti Martin na Muri.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...