+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

KONCERT DUHOVNE GLAZBE ŽUPNOG DJEČJEG ZBORA

Dodano : 04.03.2014

IMG_0131

U nedjelju 02. ožujka u 17.00 sati u župnoj crkvi u Svetom Martinu na Muri župni dječji zbor naše župe Sveti Martin na Muri pod vodstvom vjeroučitelja Zvonka Ladića održao je prvi samostalni koncert duhovne glazbe.   Pod njegovim vodstvom Zvonka Ladića zbor je imao više nastupa – Slovenija, Kalinovac, Lepoglava, Mursko Središće, Štrigova i ostalim župama.  Dudjelovao je više puta na Zlatnoj Harfi. Snimili su i studijsku snimku i spot pjesme „Martinska“. Pjevaju jednom ili dva puta na mjesec na poldanjoj misi. Probe imaju većinom subotom ujutro.

Na koncertu su izveli 11 duhovnih pjesama.

IMG_0177

Gost koncerta bio je dječji zbor iz župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela, a nosi naziv „Ljiljani svetog Antuna“! Osnovan je u rujnu 2001.godine i djeluje već punih 13 godina.

IMG_0153

Oni su otpjevali 4 pjesme, također duhovnog sadržaja. Uz voditeljicu Jasminku Španić, koja je orguljašica i voditeljica zbora, u zboru redovito djeluju i tri flautistice-Barbara Budeš, Antea Latinčić i Helena Španić, te povremeno i gitaristica Nika Latinčić, sve osnovnoškolke.

Pročitajte još

Tradicionalno otvorena sezona – blagoslovljena vozila i vozači

Tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak, već 20 godina zaredom, u Sveti Martin na Muri, na svečanu misu i blagoslov dolazi nam Oldtimer klub Međimurje; ove godine sudjelovali su i članovi iz Slovenije, Austrije, Mađarske i Njemačke, kao i Kuburaško društvo “Prva...