+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

KONCERT DUHOVNE GLAZBE ŽUPNOG DJEČJEG ZBORA

Dodano : 04.03.2014

IMG_0131

U nedjelju 02. ožujka u 17.00 sati u župnoj crkvi u Svetom Martinu na Muri župni dječji zbor naše župe Sveti Martin na Muri pod vodstvom vjeroučitelja Zvonka Ladića održao je prvi samostalni koncert duhovne glazbe.   Pod njegovim vodstvom Zvonka Ladića zbor je imao više nastupa – Slovenija, Kalinovac, Lepoglava, Mursko Središće, Štrigova i ostalim župama.  Dudjelovao je više puta na Zlatnoj Harfi. Snimili su i studijsku snimku i spot pjesme „Martinska“. Pjevaju jednom ili dva puta na mjesec na poldanjoj misi. Probe imaju većinom subotom ujutro.

Na koncertu su izveli 11 duhovnih pjesama.

IMG_0177

Gost koncerta bio je dječji zbor iz župe Sv. Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela, a nosi naziv „Ljiljani svetog Antuna“! Osnovan je u rujnu 2001.godine i djeluje već punih 13 godina.

IMG_0153

Oni su otpjevali 4 pjesme, također duhovnog sadržaja. Uz voditeljicu Jasminku Španić, koja je orguljašica i voditeljica zbora, u zboru redovito djeluju i tri flautistice-Barbara Budeš, Antea Latinčić i Helena Španić, te povremeno i gitaristica Nika Latinčić, sve osnovnoškolke.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...