+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Križni put 2022. – 20. ožujka u 9:30 h

Dodano : 14.03.2022

Župa Sv. Martina biskupa, svake godine na treću nedjelju korizme, organizirala je križni put po našoj župi. Zadnje dvije godine nije bilo tako, a razlog je Covid-19.

Budući da je situacija s Covidom ipak malo bolja, dobili smo potrebne dozvole ( stožer i policija ), te ćemo organizirati križni put. Budući da do prije tjedan dana nismo bili sigurni u takvu mogućnost, ove godine na križnom putu neće biti “scenski prikaz”, jer ipak sve to treba pripremiti i naći raspoložive ljude da u tome sudjeluju. Neka ovaj križni put bude “PUT MOLITVE, PJESME I DRUŽENJA”, za sve stradale u ratu u Ukrajini, da naša žrtva bude pomoć u njihovim ranjenim životima.

Stoga Vas sve pozivam da se okupimo pred župnom crkvom u nedjelju 20.03.2022. u 09:30 h, da zajedno pješačimo barem jedan dio puta, jer svaka žrtva Bogu je draga! Radosno Vas očekujem –  Vaš župnik!

Pročitajte još

Tradicionalno otvorena sezona – blagoslovljena vozila i vozači

Tradicionalno na Uskrsni ponedjeljak, već 20 godina zaredom, u Sveti Martin na Muri, na svečanu misu i blagoslov dolazi nam Oldtimer klub Međimurje; ove godine sudjelovali su i članovi iz Slovenije, Austrije, Mađarske i Njemačke, kao i Kuburaško društvo “Prva...