+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Križni put 2022. – 20. ožujka u 9:30 h

Dodano : 14.03.2022

Župa Sv. Martina biskupa, svake godine na treću nedjelju korizme, organizirala je križni put po našoj župi. Zadnje dvije godine nije bilo tako, a razlog je Covid-19.

Budući da je situacija s Covidom ipak malo bolja, dobili smo potrebne dozvole ( stožer i policija ), te ćemo organizirati križni put. Budući da do prije tjedan dana nismo bili sigurni u takvu mogućnost, ove godine na križnom putu neće biti “scenski prikaz”, jer ipak sve to treba pripremiti i naći raspoložive ljude da u tome sudjeluju. Neka ovaj križni put bude “PUT MOLITVE, PJESME I DRUŽENJA”, za sve stradale u ratu u Ukrajini, da naša žrtva bude pomoć u njihovim ranjenim životima.

Stoga Vas sve pozivam da se okupimo pred župnom crkvom u nedjelju 20.03.2022. u 09:30 h, da zajedno pješačimo barem jedan dio puta, jer svaka žrtva Bogu je draga! Radosno Vas očekujem –  Vaš župnik!

Pročitajte još

Hodočašće u Mariju Bistricu 2024.

U subotu, 22. lipnja 2024., župljani Župe Sveti Martin na Muri krenuli su na tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu. Ovo hodočašće, koje se održava svake godine, privuklo je veliki broj vjernika iz svih krajeva naše župe, koji su se okupili kako bi zajednički...

Čestijancu proslavljeno proštenje svetog Antuna Padovanskoga

U nedjelju, 16. lipnja u Čestijancu je proslavljeno proštenje sv. Antuna Padovanskoga. Misno slavlje je predvodio vlć. Mladen Gorupić. Prije završnog blagoslova župnik je uputio riječi zahvale svim okupljenim. Poslije misnog slavlja bilo je prigodno druženje uz...