+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

MISA, BLAGOSLOV VOZILA I VOZAČA

Dodano : 23.04.2018

MISA I BLAGOSLOV VOZILA I VOZAČA

Na Uskrsni ponedjeljak , već tradicionalno u našoj župi, župnik  služi misi za sve vozače na početku otvaranja oldtimer sezone, a nakon misnog slavlja na Trgu Svetog Martina blagoslivlja vozače i vozila.
Tijekom misnog slavlja župnik je sve posebno pozvao da  ne zaborave tijekom zemaljskog putovanja slijediti pravi put, a to je put našeg  Spasitelja Isusa Krista. To je put na kojem nema prometnih nesreća. To je put koji nas vodi sigurno do cilja. Župnik je svima čestitao Uskrs i zaželio da uskrsnu radost pronose kroz svoj svakidašnji život.
Na misnom slavlju je je bio predsjednik oldtimer saveza Hrvatske Antun Presečki, predsjednik oldtimer kluba Međimurja Franjo Podgorelc kao i mnogi drugi. Bili su prisutni i gosti „PRVA KUBURA“ iz Višnjice sa zapovijednikom generalom Zdravkom Jakopom.
U ozračju prekrasnog dana bilo je lijepo druženje i nakon službenog dijela.

 

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...