+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

MISA ZAHVALNICA I SLAVLJE SV. HUBERTA

Dodano : 08.11.2015

IMG_0023U nedjelju 08. studenog u kapeli Sv. Margarete u Kapelščaku služena je misa zahvalnica za plodove zemlje i misa za sve žive i pokojne lovce povodom blagdana Sv. Huberta!
Misu je služio domaći župnik, a u  propovijedi je sve pozvao na iskrenost i poniznost u otvorenosti prema Božjoj Riječi, koja nas treba voditi u našem djelovanju i u smislu zahvaljivanja.
Na kraju svete mise župnik se svima zahvalio, a lovcima na čelu sa predsjednikom g. Dragutinom Bohnecom čestitao blagdan Sv. Huberta.
IMG_0025IMG_0008

Pročitajte još

Hodočašće u Mariju Bistricu 2024.

U subotu, 22. lipnja 2024., župljani Župe Sveti Martin na Muri krenuli su na tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu. Ovo hodočašće, koje se održava svake godine, privuklo je veliki broj vjernika iz svih krajeva naše župe, koji su se okupili kako bi zajednički...

Čestijancu proslavljeno proštenje svetog Antuna Padovanskoga

U nedjelju, 16. lipnja u Čestijancu je proslavljeno proštenje sv. Antuna Padovanskoga. Misno slavlje je predvodio vlć. Mladen Gorupić. Prije završnog blagoslova župnik je uputio riječi zahvale svim okupljenim. Poslije misnog slavlja bilo je prigodno druženje uz...