+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

MLADI IZ NAŠE ŽUPE OSVOJILI PRVO MJESTO NA KATOLIČKOM MALONOGOMETNOM TURNIRU VARAŽDINSKE BISKUPIJE U IVANCU

Dodano : 01.12.2019

MLADI IZ NAŠE ŽUPE SUDJELOVALI NA KATOLIČKOM MALONOGOMETNOM TURNIRU VARAŽDINSKE BISKUPIJE U IVANCU

U subotu 30.11.2019. u Ivancu je održan katolički malonogometni turnir varaždinske biskupije. Među osam ekipa koje su sudjelovale bili su i mladi iz naše župe. Na katoličkim malonogometnim turnirima varaždinske biskupije vrlo je važna i duhovna dimenzija. Tako je na turnirima prisutna i molitva.
Ekipa iz naše župe osvojila je prvo mjesto. Prvo mjesto naši dečki su osvojili nakon boljeg izvođenja penala protiv ekipe iz Pitomače. Treće mjesto pripalo je ekipi uz župe Molve, dok su domaći dečki iz Ivanca osvojili 4. mjesto. Sveukupno je sudjelovalo 8 ekipa.
Osim prvog mjesta osvojeno je i priznanje za najbolju Fair-play ekipu, a Marko Rožman je kao pojedinac osvojio nagradu za najboljeg igrača cijelog turnira.

Tomislav Sakač

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...