+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

MLADI IZ NAŠE ŽUPE SUDJELOVALI NA KATOLIČKOM MALONOGOMETNOM TURNIRU VARAŽDINSKE BISKUPIJE

Dodano : 12.02.2017

EKIPA MLADIH KATOLIKA IZ ŽUPE SVETI MARTIN NA MURI SUDJELOVALA NA 4. KATOLIČKOM MALONOGOMETNOM TURNIRU VARAŽDINSKE BISKUPIJE POD GESLOM „AKO TVOJ BRAT POGRIJEŠI – PREKORI GA.“ (Mt 18,5).

Proteklog je vikenda u Gornjem Knegincu  održan 4. Katolički malonogometni turnir Varaždinske biskupije pod geslom ”Ako tvoj brat pogriješi – prekori ga.“ (Mt 18,5). Turnir je i ovog puta započeo Službom riječi koju je predslavio supervizor turnira i povjerenik za mlade Varaždinske biskupije vlč. Tihomir Kosec, koji je ujedno zahvalio svima prisutnima na dolasku i dao kratke napomene i smjernice za odigravanje.
Na turniru je nastupilo 6 ekipa i to iz sljedećih župa ”Rastanak svetih Apostola” Novigrad Podravski, ”Sv. Marija Magdalena” Kneginec, “Dijamanti” – ekipa župe “Sv. Fabijana i Sebastijana”, mladi iz župe Sveti Martin na Muri, ”Sv. Margareta” Margečan i “Ivanovci” iz župe „Sv. Marija Magdalena“ Ivanec. Prvo mjesto i ovog je puta osvojila ekipa ”Rastanak svetih Apostola” Novigrad Podravski, drugo je mjesto pripalo ekipi ”Sv. Marija Magdalena” Kneginec, a treće mjesto “Ivanovci” iz župe „Sv. Marija Magdalena“ Ivanec, a naši mladi iz Sv. Martina na Muri bili su četvrti.

Turnir je prošao u prijateljskom ozračju. Naša ekipa iz Sv. Martina na Muri dobila je posebno priznanje za „Fair play“ igru.
Dobro je istaknuti da je ekipa iz naše župe bila jedina ekipa iz Međimurja. Za ekipu naše župe nastupili su: Martin Perčić, Nikola Stojko, Mihael Colar Zanjko, Luka Kirec, Ivan Rožman, Mihael Novak, Tomas Novak, Tin Haček, Sabin Koprivec i  Tomislav Sakač.

 

Pročitajte još

Zahvala za blagoslov kuća i obitelji!

Ove godine blagoslov obitelji i kuća je primilo 770 obitelji, više od lani, a ipak manje nego preklani. Ove godine bilo je novih obitelji koji su primili blagoslov, obitelji koji su uselili u novu kuću ili su kupili kuću i sada su naši župljani. Neke obitelji koje...