+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Oštećenje kapele sv. Margarete

Dodano : 02.01.2021

Dragi moji župljani!

Budući da smo svjedoci, da je ovih dana bilo više potresa u našoj domovini, a najteže su bili pogođeni gradovi Petrinje, Gline i Siska, te okolna sela, potres se je osjetio i u Sv. Martinu na Muri.

Naša kapela Svete Margarete u Kapelščaku također je stradala. Prva oštećenja na kapeli bila su u ožujku, a sada su vidljiva nova oštećenja.

Možete pogledati slike oštećenja:

Što se tiče župne crkve, tu se nije dogodilo ništa značajno. Nekoliko je crjepova skliznulo iz svog ležišta, te ćemo to u najkraćem roku popraviti. Što se tiče unutrašnjosti crkve, na nekoliko mjesta bila je vidljiva boja na podu crkve koja je otpala.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...