+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

“Pastirski pohod”, manifestacija koju organizira HKUU ” Sveti Martin”

Dodano : 24.12.2021

 

Poštovani,

pozivamo Vas na “Pastirski pohod”, manifestaciju koju organizira HKUU ” Sveti Martin”, a koja će se održati 02.01.2022. ( nedjelja ) u 17.00 sati.

Tijekom Pastirskog pohoda tražit ćemo malog Isusa koji se rodio, ali se skriva u štalici, čuvaju ga sveta Marija i sveti Josip, a griju  životinje.

Budimo pastiri koji će donijeti radosnu vijest, koji će se prvi približiti malom Božiću, i pjevati zajedno “Svim na zemlji mir veselje”.

Polazak:17.00 sati

Trg Svetog Martina- Gradiščak – Brezovec – Trg svetog Martina.

Uzmite lanterne da  osvijetlimo put.

Pri povratku na Trg planiramo zajedničko druženje uz prigodne božićne pjesme, a vaši KUD-ovci pripremit će kuhano vino i čaj.

Molimo Vas da se odazovete, i da povedete svoju dječicu s lanternama.

Vidimo se!

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...