+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

PJEVAČI IZ ŽUPE SVETI MARTIN NA MURI GOSTOVALI U ŽUPI NEDELIŠĆE

Dodano : 11.06.2022

U četvrtak 09. lipnja u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Nedelišću na prvi dan Trodnevnica uoči župnog proštenja uz Blagdan Presvetog Trojstva gostovao župni zbor iz župe Sveti Martin na Muri.

Prvi dan Trodnevnice započeo je cjelodnevnim euharistijskim klanjanjem za duhovni rast župe, a završio je koncelebriranom Svetom misom, koju je predvodio vlč. Mladen Gorupić, župnik Župe Svetog Martina Biskupa.

Pjevanje je uveličao mladi župni zbor Župe Svetog Martina. Tako je župnom crkvom u Nedelišću navečer odzvanjala skladna zborska polifonija. Slušali smo ugodne vokalno-instrumentalne izvedbe i koralne misne napjeve, što su brojni nazočni župljani, po završetku mise nagradili aplauzom.

Preč. Ivan Herceg zahvalio se gostima iz Sv. Martina na Muri te njihovim pjevačima i glazbenicima na impresivnom nastupu.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...