+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Podjela darova svim prisutnim vjernicima na sv. Misi povodom sv. Nikole biskupa

Dodano : 06.12.2023

S radošću i ljubavlju okupljamo se danas kako bismo zajedno proslavili blagdan svetog Nikole biskupa, zaštitnika putnika, pomoraca, djece i mnogih drugih skupina. Kroz život svetog Nikole, učimo o ljubavi, darežljivosti i brigiznosti prema bližnjima.

Ovom prilikom želimo podijeliti radost blagdana s vama i izraziti zahvalnost za vašu prisutnost u našoj zajednici. Kako bismo obogatili ovo zajedničko slavlje, donosimo vam simbolične darove koji nose duh svetog Nikole.

Ovim malim darovima želimo izraziti zajedništvo i ljubav koja se širi među nama u duhu blagdana. Neka vas sveti Nikola potakne na činjenje dobrih djela i širenje ljubavi u svijetu.

Hvala vam što sudjelujete u ovom zajedničkom slavlju. Neka vam sveti Nikola biskup bude uzor u ljubavi, dobroti i darežljivosti.

 

Pročitajte još

Zahvala za blagoslov kuća i obitelji!

Ove godine blagoslov obitelji i kuća je primilo 770 obitelji, više od lani, a ipak manje nego preklani. Ove godine bilo je novih obitelji koji su primili blagoslov, obitelji koji su uselili u novu kuću ili su kupili kuću i sada su naši župljani. Neke obitelji koje...