+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Podjela darova svim prisutnim vjernicima na sv. Misi povodom sv. Nikole biskupa

Dodano : 06.12.2023

S radošću i ljubavlju okupljamo se danas kako bismo zajedno proslavili blagdan svetog Nikole biskupa, zaštitnika putnika, pomoraca, djece i mnogih drugih skupina. Kroz život svetog Nikole, učimo o ljubavi, darežljivosti i brigiznosti prema bližnjima.

Ovom prilikom želimo podijeliti radost blagdana s vama i izraziti zahvalnost za vašu prisutnost u našoj zajednici. Kako bismo obogatili ovo zajedničko slavlje, donosimo vam simbolične darove koji nose duh svetog Nikole.

Ovim malim darovima želimo izraziti zajedništvo i ljubav koja se širi među nama u duhu blagdana. Neka vas sveti Nikola potakne na činjenje dobrih djela i širenje ljubavi u svijetu.

Hvala vam što sudjelujete u ovom zajedničkom slavlju. Neka vam sveti Nikola biskup bude uzor u ljubavi, dobroti i darežljivosti.

 

Pročitajte još

Hodočašće u Mariju Bistricu 2024.

U subotu, 22. lipnja 2024., župljani Župe Sveti Martin na Muri krenuli su na tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu. Ovo hodočašće, koje se održava svake godine, privuklo je veliki broj vjernika iz svih krajeva naše župe, koji su se okupili kako bi zajednički...

Čestijancu proslavljeno proštenje svetog Antuna Padovanskoga

U nedjelju, 16. lipnja u Čestijancu je proslavljeno proštenje sv. Antuna Padovanskoga. Misno slavlje je predvodio vlć. Mladen Gorupić. Prije završnog blagoslova župnik je uputio riječi zahvale svim okupljenim. Poslije misnog slavlja bilo je prigodno druženje uz...