+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Štićenike Doma za starije osobe posjetili Župnik, načelnik Općine i članice župnog Caritasa

Dodano : 14.12.2022

Štićenike Doma za starije osobe i osobe s poteškoćama „HOMELAND“ u Gornjem Koncovčaku posjetili Župnik, načelnik Općine i članice župnog Caritasa

Nalazimo se u vremenu Došašća, vremenu kada očekujemo rođenje malenog Isusa. Upravo se u ovo vrijeme prisjećamo naših najmilijih, bolesnih, nemoćnih i usamljenih pa je iz tog razloga u utorak,13.12.2022. godine, održana sv. Misa za štićenike i djelatnike Doma za starije osobe i osobe s poteškoćama „HOMELAND“ u Gornjem Koncovčaku.

Svetu Misu predvodio je župnik Mladen Gorupić koji je svim štićenicima podijelio bolesničko pomazanje i uputio riječi utjehe i ohrabrenja, naglasio da su svi oni jedna velika obitelj te da jedan drugome međusobno moraju biti podrška. Svetoj Misi prisustvovale su i članice župnog Caritasa te općinski načelnik Martin Srša koji su sve štićenike Doma darovali prigodnim darovima.

Načelnik Martin Srša u svojoj im je čestitci povodom Božića i nove godine zaželio ponajviše zdravlja, međusobne tolerancije i razumijevanja te im zahvalio na golemom doprinosu kojeg su dali tijekom života za razvoj svojega mjesta.

Na kraju je za sve prisutne vlasnica Doma Biljana Bekavac sa svojim suradnicima upriličila domjenak i zahvalila se na odličnoj suradnji s Župnikom, župnim Caritasom i Općinom Sveti Martin na Muri.

 

Pročitajte još

Zahvala za blagoslov kuća i obitelji!

Ove godine blagoslov obitelji i kuća je primilo 770 obitelji, više od lani, a ipak manje nego preklani. Ove godine bilo je novih obitelji koji su primili blagoslov, obitelji koji su uselili u novu kuću ili su kupili kuću i sada su naši župljani. Neke obitelji koje...