+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

SUSRET DJECE SA SVETIM NIKOLOM

Dodano : 12.12.2017

SUSRET DJECE SA SVETIM NIKOLOM

U nedjelju 10. prosinca posebno je bilo svečano na svetoj misi u 10.00 sati. Naime crkva je bila potpuno ispunjena, ali velika je radost,  što je bilo preko 250 djece. Nakon završetka misnog slavlja bio je susret djece sa svetim Nikolom.
Djeca iz dječjih vrtića otpjevali su mu dvije pjesme i recitirali jednu recitaciju. Zajedno sa svetim Nikolom su molili i iskazivali veliko zadovoljstvo što su u blizini svetog Nikole.
Na kraju je svoj djeci sv. Nikola podijelio prigodne darove.
Velika zahvala ide djelatnicima župnog karitasa na čelu sa voditeljicom Dragicom Kirec, koji su slagali darove koji su i financirani iz karitasove blagajne.

 

 

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...