+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Sveta misa za starije i nemoćne osobe Župe svetog Martina biskupa

Dodano : 11.04.2022

U župnoj dvorani na Cvjetnu nedjelju održana je sveta misa za starije i nemoćne osobe Župe svetog Martina biskupa. Na misi se okupio lijep broj vjernika, a svetu misu je predvodio župnik velečasni Mladen Gorupić.

Svetoj misi prisustvovao je i načelnik Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša. Nakon svete mise članice župnog CARITASA za sve nazočne priredile su mali domjenak. Svi prisutni bili su oduševljeni što su se nakon dvije godine ponovno mogli okupiti i tako barem malo popričati i zajedno se proveseliti. Prigodnim pjesmama svetu misu je uveličao i župni zbor.

Povodom Uskrsa čestitku su svim nazočnima izrekli predsjednica župnog Caritasa Dragica Kirec, općinski načelnik Martin Srša te župnik Mladen Gorupić.

Pročitajte još

Hodočašće u Mariju Bistricu 2024.

U subotu, 22. lipnja 2024., župljani Župe Sveti Martin na Muri krenuli su na tradicionalno hodočašće u Mariju Bistricu. Ovo hodočašće, koje se održava svake godine, privuklo je veliki broj vjernika iz svih krajeva naše župe, koji su se okupili kako bi zajednički...

Čestijancu proslavljeno proštenje svetog Antuna Padovanskoga

U nedjelju, 16. lipnja u Čestijancu je proslavljeno proštenje sv. Antuna Padovanskoga. Misno slavlje je predvodio vlć. Mladen Gorupić. Prije završnog blagoslova župnik je uputio riječi zahvale svim okupljenim. Poslije misnog slavlja bilo je prigodno druženje uz...