+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

Sveta misa za starije i nemoćne osobe Župe svetog Martina biskupa

Dodano : 11.04.2022

U župnoj dvorani na Cvjetnu nedjelju održana je sveta misa za starije i nemoćne osobe Župe svetog Martina biskupa. Na misi se okupio lijep broj vjernika, a svetu misu je predvodio župnik velečasni Mladen Gorupić.

Svetoj misi prisustvovao je i načelnik Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša. Nakon svete mise članice župnog CARITASA za sve nazočne priredile su mali domjenak. Svi prisutni bili su oduševljeni što su se nakon dvije godine ponovno mogli okupiti i tako barem malo popričati i zajedno se proveseliti. Prigodnim pjesmama svetu misu je uveličao i župni zbor.

Povodom Uskrsa čestitku su svim nazočnima izrekli predsjednica župnog Caritasa Dragica Kirec, općinski načelnik Martin Srša te župnik Mladen Gorupić.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...