+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

U Ludbregu će se 21. i 22. svibnja 2022. održati 4. Nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji

Dodano : 09.04.2022

Kao što je Biskup najavio i napomenuo na našem zadnjem susretu, u Ludbregu će se 21. i 22. svibnja 2022. održati 4. Nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji. To će ujedno biti i susret obitelji naše Biskupije. Budući da će iz svih hrvatskih biskupija doći obitelji kao predstavnici svoje (nad)biskupije, trebalo bi im (onima koji dolaze izvan naše Metropolije) omogućiti noćenje u našim obiteljima sa subote na nedjelju, 21./22. svibnja. Molio bih vas da potaknete svoje župljane da otvore svoja srca i vrata svojih domova tim obiteljima i da od onih koji se izjasne da su spremni i u mogućnosti primiti na noćenje neku od obitelji prikupite podatke, upišete ih u priloženi formular i proslijedite u naš Obiteljski centar (obiteljski.centar@vz.t-com.hr) koji će koordinirati smještaj.

Krajnji rok dostave formulara s podacima obitelji koje će biti spremne biti domaćini dostavite u Obiteljski centar najkasnije do 30. travnja. Možete odrediti jednu osobu iz svoje župe koja će prikupiti podatke i biti koordinator za smještaj u Vašoj župi, predlažemo koordinatora za sinodu.

Želeći vam blagoslovljene ove svete dane, upućujem iskren pozdrav u Gospodinu!

Pročitajte još

Zahvala za blagoslov kuća i obitelji!

Ove godine blagoslov obitelji i kuća je primilo 770 obitelji, više od lani, a ipak manje nego preklani. Ove godine bilo je novih obitelji koji su primili blagoslov, obitelji koji su uselili u novu kuću ili su kupili kuću i sada su naši župljani. Neke obitelji koje...