+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

ZAZIV DUHA SVETOGA – MISA NA POČETKU NOVE ŠKOLSKE GODINE

Dodano : 05.09.2017

ZAZIV DUHA SVETOGA – POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE

Na početku nove školske godine, nakon uvodnih satova, djeca zajedno sa učiteljima i djelatnicima škole bili su prisutni na misnom slavlju. Misno slavlje je bilo za sve učenike, učitelje i djelatnike škole, a bilo je prisutno i dosta roditelja.
V.d. ravnateljica Petra Novinščak  je čitala prvo čitanje, vjeroučiteljica Ljiljana Hozjan molitvu vjernika, a učiteljica Anđelka Klemenčić poučnu priču „SAVRŠENO SRCE“ koju je župnik povezao sa propovijedi.
Pjevanje na misi je animirao učitelj Stjepan Horvat.
Župnik je sve pozvao da uz svoje ljudske sposobnosti i marljivost, njeguju i otvorenost prema Božjoj milosti i Božjoj Riječi.
Nakon misnog slavlja bilo je zajedničko druženje sa učiteljima u župnoj dvorani.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...