+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

ŽUPLJANI IZ SVETOG MARTINA NA MURI POSJETILI ŽUPU I OPĆINU KALINOVAC

Dodano : 01.06.2022

Dana 30. svibnja 2022. crkvu sv. Luke i Općinu Kalinovac posjetio je dugogodišnji kalinovački župnik, preč. Mladen Gorupić koji je sada u službi u Svetom Martinu na Muri. Uz župljane i župne suradnike među gostima je bio i načelnik Općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša. Goste je u župnoj crkvi sv. Luke evanđelista dočekao župnik Ivica Gladoić i općinski načelnik Darko Sobota.

Župnik Gladoić upoznao je goste s radom i djelovanjem župe, a načelnik Sobota razmijenio je iskustva s načelnikom iz Svetog Martina na Muri po pitanju poslovanja općine. Gosti su posjetili dovršenu školsko- sportsku dvoranu OŠ I.L. Croata te razgledali centar mjesta.

Druženje je prošlo u ugodnom društvu i razmjeni poklona, a općinski načelnik Darko Sobota primio je poziv općinskog načelnika iz Svetog Martina na Muri da zajedno sa svojim suradnicima posjeti tu međimursku općinu.

Pročitajte još

Zahvala za blagoslov kuća i obitelji!

Ove godine blagoslov obitelji i kuća je primilo 770 obitelji, više od lani, a ipak manje nego preklani. Ove godine bilo je novih obitelji koji su primili blagoslov, obitelji koji su uselili u novu kuću ili su kupili kuću i sada su naši župljani. Neke obitelji koje...