+385 40 868 133 ured@svetimartin-zupa.hr

ŽUPLJANI IZ SVETOG MARTINA NA MURI POSJETILI ŽUPU I OPĆINU KALINOVAC

Dodano : 01.06.2022

Dana 30. svibnja 2022. crkvu sv. Luke i Općinu Kalinovac posjetio je dugogodišnji kalinovački župnik, preč. Mladen Gorupić koji je sada u službi u Svetom Martinu na Muri. Uz župljane i župne suradnike među gostima je bio i načelnik Općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša. Goste je u župnoj crkvi sv. Luke evanđelista dočekao župnik Ivica Gladoić i općinski načelnik Darko Sobota.

Župnik Gladoić upoznao je goste s radom i djelovanjem župe, a načelnik Sobota razmijenio je iskustva s načelnikom iz Svetog Martina na Muri po pitanju poslovanja općine. Gosti su posjetili dovršenu školsko- sportsku dvoranu OŠ I.L. Croata te razgledali centar mjesta.

Druženje je prošlo u ugodnom društvu i razmjeni poklona, a općinski načelnik Darko Sobota primio je poziv općinskog načelnika iz Svetog Martina na Muri da zajedno sa svojim suradnicima posjeti tu međimursku općinu.

Pročitajte još

Poziv na proslavu 25. obljetnice beatifikacije bl. Alojzija Stepinca

Draga braćo svećenici, draga braćo i sestre, blaženi kardinal Alojzije Stepinac, zagrebački nadbiskup, koji je trpio do smrti iz ljubavi prema Bogu, Crkvi i svome hrvatskom narodu, već 25 godina na osobit je način prisutan na putu života Crkve kao zagovornik,...

Sveta Misa povodom početka nove školske 2023./2024. godine

Svake godine prije početka škole u župnoj crkvi, sakupljamo se na Svetoj Misi, kako bi molili za darove Duha Svetoga. Ove godine služena je Sveta Misa 03. rujna 2023. povodom početka nove školske godine 2023./2024. I ove godine okupio se velik broj djece, roditelja...